TENS-

laitevuokraus

image1 (3).jpeg

Elle Tens -laite on tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen. Elle tens -laite on digitaalinen, helppokäyttöinen ja sen käytön voi aloittaa raskausviikolta 37. alkaen. Vuokra-aika laitteelle on 4 viikkoa ja ajankohdaksi suositellaan raskauden viimeisiä viikkoja eli raskausviikkoja 37-42. Elle Tens -laitetta voi käyttää myös muiden kipujen, kuten kuukautiskipujen tai niska -ja selkäkipujen hoitoon.

Vuokrausehdot: 

Vuokra-aika on neljä viikkoa ja suositellaan aloitettavaksi viimeistään kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa. Mikäli synnytys menee yli rv 42+0, ota yhteyttä niin vuokra-aikaa jatketaan veloituksetta synnytykseen asti. Mikäli haluaisit jatkaa laitteen vuokrausta vielä yli 4 viikkoa, ota yhteys hyvissäajoin ja tiedustele onko laite vapaana lisäviikkoihin. Ylimääräisen vuokraviikon hinta 10 €. Alle viikon vuokrausta ei ole. 

-Laitetta on turvallista käyttää raskausviikosta 37+0 alkaen. Laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Jos olet vähänkään epävarma laitteen sopivuudesta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen käyttöä.

-Vuokra-aika varataan ja sovitaan kun vuokramaksu on maksettu tai tilillä. Tarkistathan saatavuuden viestillä tai soittamalla. Vuokrarahaa ei palauteta, vaikka laitetta ei jostain syystä käytettäisikään.

-Vuokra on henkilökohtainen. Laitetta saa käyttää vain laitteen varannut henkilö.

– Laitteen mukana tulevat elektrodit ovat henkilökohtaiset eli saat laitteen mukana avaamattoman pakkauksen. Ne kuitenkin tarttuvat ihoon uudestaan, mikäli haluat testata laitetta ennen synnytyksen käynnistymistä tai kesken synnytyksen otat ne pois esim. suihkun ajaksi.

-Jos laite palautuu vahingoittuneena tai sitä ei palauteta lainkaan, tulee vuokraajan maksaa uutta laitetta vastaava summa. 

-Mikäli laite palautetaan myöhässä ilmoittamatta, peritään myöhästymisestä 15 € jokaista alkavaa viikkoa kohden.

Vuokrahintaan sisältyy:

Elle Tens-laite, kaulahihna, säilytyspussi, kaksi johtoa, avaamaton elektrodipaketti ja paristot. Palautathan kaikki paitsi käytetyt elektrodit takaisin laitteen mukana. 

Vuokrauksen hinta on 45 euroa / 4 viikkoa. Laitteita on vuokrattavissa ja noudettavissa Kuopiosta.

Kysy vuokrauksesta: ft.ainoisotalo[at]gmail.com